Linkek a témában:
Frászban van az ország, nem tudjuk mit eszünk - Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület
Mostantól gyanakodva vesszük le a polcról a következő termékeket: majonéz, ketchup, szósz, tejtermékek, kakaó, lágy sajtok, üdítők, alkoholmentes italok, szörpök, húskészítmények, sonkák, felvágottak, lekvárok, dzsemek, kenyerek, péksütemények, kekszek, jégkrémek. Nem tudhatjuk ugyanis, hogy a feldolgozásuk során használt guargumi adalékanyag nem tartalmaz-e rákkeltő dioxint.
KKASE - Sajtkészítők Egyesülete
2013. tavaszán a KKAOSZE kibővült a hazai sajtos szakma bevonásával. Ezt az integrációt ezentúl nevünkben is megjelenítjük: Kis-, Közép-, Agrárvállalkozók, Sajtkészítők Egyesülete (KKASE – Sajtkészítők Egyesülete)-ként.
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
A Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara Országos Alakuló Küldöttgyűlése 2013. március 28-án elfogadta az új köztestület alapszabályát, ami alapján megalakult a Kamara országos elnöksége.
Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács Magyar (HU) Keresés
A tejtermelő gazdák, a termékpályán működő feldolgozók és kereskedők, oktatási és tudományos intézmények, gazdasági társaságok és szövetkezetek, illetve ezek szervezetei - önkéntes elhatározásukból - szakmai jellegű társadalmi szervezetet hoztak létre és működtetnek, amelynek tevékenysége az Európai Unió gyakorlatában az ún. szakmaközi szervezetnek felel meg.
Meghatározás
A sajtokkal általában foglalkozó linkgyűjtemény. Az oldal kiemelten foglalkozik a sajtok gyártási technológiáival, a sajtok és a borok kapcsolatával, a sajtnak az emberi szervezetre gyakorolot hatásaival és természetesen a sajt kultúrájával, valamint az ismert és kevésbé ismert sajtgyártókkal, forgalmazókkal.