Linkek a témában:
Címlap - Sajt készítés házilag
Brie a legismertebb fehérpenészes francia lágy sajt. Párizs mellett található Brie
tájegységről kapta a nevét. Már a 8.században is készítették és már akkor is a ...
Gazdaság: Döntött az EU Bírósága: a disznósajt sajt, a tofu nem az ...
A tofu nem sajt – mondta ki ítéletében az EU Bírósága. A testület, amelynek
döntése az egész unióban kötelező érvényű egy német cég ...
Klasszikus rántott sajt - NOSALTY
Klasszikus rántott sajt recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes
leírása. A klasszikus rántott sajt elkészítési ideje: 20 perc.
Rózsaszín sajt
A nőgyógyász, nagy dumás, szoknyapecér apuka, Tibor egyedül neveli a 19
éves Danit. Az apa egy kicsit önző, hedonista, hiú és sikerorientált, a fiú pedig ...
Szent Jakab sajt - Vászolyi Sajtmanufaktúra
A Szent Jakab egy camembert jellegű sajt, markánsabb ízével, illatával annak is
inkább a franciás vonulatához tartozik. A sajt nemcsak a nevét kapta a Vászoly ...
Vászolyi Sajtmanufaktúra
„Retkek vöröslöttek, mint falusi kisasszonyok, fagylaltok illatoztak, mint ifjú delnők
, a sajt, mint egy elővigyázatos öregember cúgos cipőben, meggondoltan ...
Meghatározás
A sajtokkal általában foglalkozó linkgyűjtemény. Az oldal kiemelten foglalkozik a sajtok gyártási technológiáival, a sajtok és a borok kapcsolatával, a sajtnak az emberi szervezetre gyakorolot hatásaival és természetesen a sajt kultúrájával, valamint az ismert és kevésbé ismert sajtgyártókkal, forgalmazókkal.