Linkek a témában:
Egyéb tejtermékek és a laktózérzékenység
Tippek, receptek, háttérinfok a tej-, tejtermékfogyasztással kapcsolatban
Sajt és túró fűszerkeverék
Sajthoz és egyéb tejtermékekhez készített fűszerek
Sajtgyártó technológia készítése
A Process Technology, sajt gyártási technológia és a darabolás és csomagolás megosztottság kínál ügyfeleink és partnereink egyedi termékskála - mindezt egyetlen szállítóval - a gépek, amelyek miatt a területen mind a technikai, valamint technológiai, a feldolgozó és csomagoló élelmiszer, a teljes rendszer megoldások tejfeldolgozók.
Sajtkészítő OKJ
A sajtkészítés nem csak holland és francia privilégium. Itthon is készülnek jó minőségű ízletes sajtok és most betekintést nyerhetsz ezen ínyencségek gyártásába is. A sajtkészítő képzésünk keretében megtanulod a gyártási folyamatok lépéseit, képessé válsz a gyártással kapcsolatos munkakörök ellátására és alkalmas leszel, hogy ízletes sajtokat készíthess.
Tálak, szeletelők, reszelők, tároló doboz
A sajtkínáláshoz minden eszköz, kellék megtalálható a Hunnia Kristály vendéglátó szakáruházban
Borkóstoló
Borkóstoló linkgyűjteményünkből indulva nem csak azt tudhatja meg, hol van lehetősége borkóstolókon, borvacsorákon részt venni, de a szakszerű kóstolás fortélyairól is tájékozódhat. A lelkesebbek megtudhatják, milyen képzéseken vehetnek részt a témában! A borbírálatról is ejtünk néhány szót. A borszaküzletek, boros webáruházak listájával is a hazai borkultúra felemelkedését kívánjuk segíten
Hidegkonyha receptek sajttal
Receptek gyűjteménye, mely segítséget ad a vendégvárástól a különböző hidegkonyhai csodák elkészítéséig.
Tej
A tej élet, erő, egészség. Ezen a lapon szinte mindent megtalálsz, amit a tejről tudni szeretnél.
Meghatározás
A sajtokkal általában foglalkozó linkgyűjtemény. Az oldal kiemelten foglalkozik a sajtok gyártási technológiáival, a sajtok és a borok kapcsolatával, a sajtnak az emberi szervezetre gyakorolot hatásaival és természetesen a sajt kultúrájával, valamint az ismert és kevésbé ismert sajtgyártókkal, forgalmazókkal.