Sajtokról és a borokról

SajtSajtsajt.lap.hu/9-99hu16725433282004-08-10 00:00:002023-01-01 04:22:08Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004
Hirdetés

Meghatározás

De mi is a sajt? Ha nagyon egyszerűen fogalmaznánk, akkor a tej szárazanyag-tartalmának feldolgozott és érlelt formája – mondhatnánk hűvös racionalitással. A sajtkészítés azonban ugyanúgy, mint a borkészítés, egy kultúra, egy tradíció, egy több évezredes öröklött szakismeret és gyakorlat. Nem lehet természetesen figyelmen kívül hagyni azt, hogy a sajt előállítása számtalan ponton rokonságban áll a borral. Ami a bornál a szőlő, az a sajtnál a tej; ami a bornál a szőlő fajtája, az a sajtnál a tejet adó állaté

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Sajtokról és a borokról
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés